Onze facebook pagina
Les Hirondelles Morvan | Voor een heerlijk verblijf in Midden-Frankrijk

Verblijf

       

Chambres d'hôtes betekent letterlijk "kamers voor ontvangst" en deze vorm van overnachting werd in vroeger jaren aangeboden door Franse plattelandbewoners aan reizigers. De afstand tussen de steden was groot en vaak was er onderweg geen herberg voorhanden. De reiziger sliep in hetzelfde huis als de bewoners en at mee "met de pot". Dit alles tegen een kleine vergoeding.

Ook in onze chambres d'hôtes bent u van harte welkom, voor zowel een kort als een lang verblijf. U bent bij ons in huis waar 2 luxe kamers, elk met een eigen badkamer en toilet, tot uw beschikking staan. Deze kamers hebben beiden een eigen opgang via het terras, dus uw privacy is gewaarborgd. U kunt tevens gebruik maken van een eigen zitkamer en eetkamer. U vindt de omschrijvingen van de kamers elders op onze site.

In een chambres d'hôtes wordt in principe alleen het ontbijt geserveerd, dat bij de prijs van de kamer is inbegrepen. Om u echter het ultieme vakantiegevoel te geven, serveren wij ook een aantal avonden per week een 4-gangendiner. Bij mooi weer eet u buiten op het grote terras, waar u tijdens het diner kunt genieten van het spectaculaire uitzicht.

Het is voor ons heel belangrijk u een onbekommerde (start van uw) vakantie te bieden. Indien u voor de eerste keer gebruik maakt van deze vorm van overnachten, raden wij u aan de extra informatie over het verblijf in een chambres d'hôtes te lezen. U vindt deze bij "Belangrijke informatie" onder de button "Beschikbaarheid en prijzen".

Wij hopen u gauw als onze gasten te mogen verwelkomen.

Ed en José Hoogendijk